1-3 dages levering Sikker betaling Håndlavet med kærlighed Vi pakker ind Customer service: 41900000

Om Carlend Copenhagen

Hvordan det hele begyndte ...

 

CARLEND COPENHAGEN 

 

CARLEND COPENHAGEN designer tasker til kvinder, der ønsker en helt perfekt taske til middage, gallafester, forretning, shopping, rejser eller en dag sammen med familien. Vores tasker er lavet til kvinder, der ønsker at føle sig unikke, eksklusive og specielle. Hver taske er unik og lavet med respekt for naturen, det traditionelle håndværk og taskemagerene. Vi fokuserer på høj kvalitet, de naturlige materialer, der er specielt udvalgt og unikke i deres tekstur, har hver taske sin egen historie og personlighed. Vores højeste prioritet er at levere praktiske, funktionelle og smukke tasker til uafhængige, sofistikerede og krævende moderne kvinder over hele verden. Vores tasker er designet og lavet af kærlighed og passion for håndværket.

 

DESIGNEREN BAG KONCEPTET

 

Designeren bag CARLEND COPENHAGEN er Gitte Carlend. Gitte er en dedikeret kvinde med en passion for mode og luksusfremstillede produkter. Hun har et naturligt talent for at spotte trends og har gentagende gange intuitivt designet hvad kvinder vil have. At være unik, kreativ, designe og søge bæredygtighed på jorden og udforske dens dyrebare ressourcer, samt at være en førende drivkraft inden for branchen, er hvad der definere Gitte. At være i andres selskab, at inspirere og motivere, er hvad der driver hende. Dette afspejles tydeligt i hendes arbejde. Gitte laver sine smukke tasker og tilbehør af specielt udvalgte materialer, der kommer direkte fra og i samarbejde med lokale kilder, som hun selv har inspiceret. Hun lægger stor vægt på at opbygge gode relationer med befolkningen fra disse lokalområder.

 

PRODUKTION OG MATERIALER

 

CARLEND COPENHAGEN elsker naturlige materialer og håndlavede produkter. Derfor designer og fremstiller vi vores tasker med hånden - på hjertet. Alle materialer vi bruger, er specielt udvalgt, og alle vores designs er specielt lavet til at inspirere folk og hjælpe med til at bringe fokus på verden omkring os. Skønheden i de naturlige materialer, kombineret med moderne skandinavisk design, er fremtræden i alle vores produkter. Hver detalje er håndlavet med stor omhu. Dette er den eneste måde vi fremstiller tasker og tilbehør på, som du vil elske - og bruge - for livet.

 

PRESS & KENDISSER

 

Vi er i den heldige position, at mange kvinder og mænd elsker vores designs. Næsten hver uge bæres vores tasker på den røde løber i selskab med kendisser. Vi er yderst beærede over, at selv vores danske kronprinsesse Mary og dronning Maxima fra Holland, har taget vores tasker til deres hjerter. De meget ofte set med deres foretrukne tasker fra CARLEND COPENHAGEN.


Basket is empty